vrijdag 16 januari 2009


Bijna weg...

Het was effe druk, maar nu hebben we de meeste zaken geregeld. Gek genoeg houdt het geregel echter nooit op... Maar goed, het huis is leeg en overgedragen op 6 januari. Het was nog een hele klus, maar met hulp van moeder en zus hebben we het precies op tijd allemaal leeg en redelijk schoon gekregen. Met een tasje met kleding en wat administratie zijn we vervolgens bij pa en ma ingetrokken. Voor mij wel een leuke manier om afscheid van mijn ouders ouderlijk huis te nemen! Opa en oma helpen erg hard mee met het runnen van ons gezinnetje. Nu gaan we al onze spullen weer verzamelen om zondag in alle vroegte per auto vertrekken. Dennis en Lieke namen vandaag afscheid bij het kinderdagverblijf waar ze met heel veel plezier hebben gespeeld. Ik ben erg benieuwd naar de kinderopvang in Noorwegen! Dennis en Lieke blijven nog even logeren bij opa en oma om a.s. vrijdag samen met hen naar hun nieuwe thuis te vliegen. Wij kunnen dan intussen hun kamertjes inrichten en het speelgoed uitstallen.

6 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te lezen. Uiteraard zijn we door je moeder al op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en weten we ook al dat jullie aangekomen zijn en op zoek naar een sneeuwschuiver. Wat een leuke verhuiskaart hebben jullie trouwens gestuurd! Heel veel succes met het inrichten van jullie nieuwe stek en we volgen jullie op de voet! Hartelijke groeten van Gerrit, Yvonne, Mark en Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jacq en Pat,
    Wat leuk dat jullie al een reactie hebben gekregen. Ik ga het nu ook proberen.
    Fijn dat de verhuiswagen kwam en alles heeft gelost. Wat zal jullie grote lege huis ineens vol geworden zijn! Ik ben benieuwd!
    mams

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jacq, Pat, Dennis, Lieke en Stefan!
    Wat leuk dat jullie al twee reacties hebben gekregen. In gedachte zag ik jullie op jullie luchtbedden met kinderen en al voor de open haard! Jullie zijn nu toch inmiddels wel warm geworden?
    Fijn dat de verhuiswagen kwam en ondanks de gladheid alles heeft gelost!
    Hartelijke groeten van Aad, Leny, Roel, Ruud en Frank

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hee bigbro, Jacq en kids,
    Hoe is-t-ie dan in het verre verre noorden??
    Druk met sneeuwruimen en houthakken voor de open haard??!!
    Voelen jullie je al als "Noren"?/
    Zijn de kids er al?
    Zal wel een enorm leuk weerzien zijn!!
    Veel succes met puinruimen, maar ik begreep dat Jacq daar al zeer actief in is!!
    Wat leuk dat jullie de buren al gesproken hebben! Zijn vast leuke mensen!
    Fijn dat Pa ons op de hoogte houdt van jullie vorderingen!
    Zo kunnen we elke stap met jullie mee(be)leven.
    Veel succes met alles en geniet er ook maar van!

    Groetjes van de Sandertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo allemaal,
    Wij zijn weer thuis. We hebben een heel gezellige, drukke en rumoerige week acher de rug. We hebben genoten van de sneeuw, het mooie huis, de gastvrijheid van Jacq en Patrick en hun schattige kindjes. Ook hebben we hard geklust. Gordijnen verbouwd en twee kamers gesausd. Dus Dennis en Lieke wonen alweer als een echte prins en prinses.
    als Jacq internet heeft, of kans ziet om een uurtje in de bieb te gaan zitten, hoopt ze haar weblog bij te werken.
    Groetjes van Miranda, Tessa, Bram en Marly

    BeantwoordenVerwijderen