maandag 28 september 2015

Tusenfryd, 12 juli 2015



Vandaag stond Tusenfryd op het programma, een pretpark ten zuidoosten van Oslo. Tusenfryd is een van de grootste pretparken van Noorwegen, met bijna 500.000 bezoekers per jaar. Het ligt aan de andere kant van het Oslo fjord, dus we namen eerst de veerboot naar Moss. 

Dennis wilde graag in de Nightmare, maar de leeftijdsgrens daarvoor is 11 jaar. Daarom heb ik Dennis uitgebreid geïnstrueerd wat hij moest zeggen als iemand hem naar zijn leeftijd zou vragen. En jawel, Dennis werd ondervraagd door een medewerker, maar hij deed het fantastisch! Dus hij is samen met mij in de Nightmare geweest en vond het geweldig. Verder zijn we in zo goed als alle attracties geweest, behalve een soort grote Splash, omdat we geen zin hadden om nat te worden.

Tot slot waren we bij een stunt show met auto’s. Die werd gepresenteerd door een man die de kinderen kennen als presentator van een TV programma voor kinderen. De auto’s deden coole stunts, vooral op twee wielen rijden. Mama was de hele tijd bang dat ze zouden omvallen…

Op de terugweg meldde de radio dat er file was bij Moss, dus namen wij een andere route. Die bleek helemaal niet korter te zijn. En we moesten onverwachts toch een pontje nemen. Het pontje was heel klein en de overtocht duurde maar 5 minuten. Het was mazzel dat die ging op zondagavond! 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten